Onze route voor refresh

14 Augustus 2023

Onze route voor refresh

Wat gaan onze gemeenteraadsleden doen op Refresh? Met zo een groot en divers programma, vonden we het nuttig jullie een paar tips te geven. We trappen de tour af met voorzitter Jacques Mevis.

Jacques: "Ik hou van taal en theater en dus kijk ik uit naar de voorstelling ‘Wortels’ van Bruno Van den Broeck op Refresh en naar de inspirerende Ramsey Nasr, die zaterdagmiddag in gesprek gaat met Petra de Sutter. Het wordt ook fijn om Nic Balthazar nog eens te ontmoeten, met wie ik destijds ‘Sing for he Climate’ organiseerde.  En ik ga genieten van de nooit banale gesprekken aan de toog met heel wat andere fijne groene vrienden en bekenden daar."

Barbara: "Ook ik ga enorm genieten van de informele babbels. Daarom vind je mij vrijdag zeker aan de bar om te genieten van de geweldige houtovenpizza. Daarna vind je me bij het schitternede Wortels van Bruno Vanden Broucke. Zaterdag Brunch ik mee en kijk ik uit naar de speech van Nadia en Jeremie. Daarna vind je me vooraan bij Ramsey Nasr en Petra de Sutter naast Jacques. In de namiddag kijk ik uit naar Third Act van Lotte Stoops, getalenteerd regisseuse en ook Brussels parlements- en gemeenteraadslid, en algemeen inspirerend warm mens."

Aimen: "Vrijdag vind je me zeker aan de bar. Samen met de groep nodigen we alle Vilvoordenaren daar uit om 18u. In de avond doe ik mee met de quiz. Zaterdag denk ik de brunch te halen. Toegegeven, ik ben geen ochtendmens :D. In de namiddag zit ik in een panel over diversiteit en politiek georganiseerd door Jong Groen. Daarna sluit ik met barbara aan bij de sessie van Lotte Stoops."

We kijken uit naar jullie op Refresh te zien!