20 - Barbara Gatz

Zelfstandige / Plaats 20 sp.a - GROEN lijst

Ik ben op mijn 25ste in Vilvoorde komen wonen en ben nu al 23 jaar burger van deze karaktervolle stad die ik in al die jaren mee zien en voelen evolueren heb. Ik ben getrouwd met een rasechte Vilvoordenaar en mama van 2 kinderen. Na 20 jaar Frans gegeven te hebben in Brussels secundair onderwijs heb ik me omgeschoold en ben ik gepassioneerd geraakt door het menselijk lichaam.  Het is dan ook een plezier voor mij om als massage- en relaxatietherapeute mensen de rust en ontspanning te bieden die ze nodig hebben. Daarnaast hou ik van koken, filosoferen over het leven, dansen en muziek. En ik ben een sociale madam die open staat voor allerlei soorten mensen en culturen.

Sinds ik in Vilvoorde werk heb ik nog meer voeling gekregen met de stad. Meer oog voor alle positieve ontwikkelingen en de nieuwe projecten die er vorige jaren uit de grond gestampt zijn. Vilvoorde blijft groeien op vele vlakken en daar wil ik mijn steentje daar aan bijdragen.

Ik vind het belangrijk dat er nog meer faciliteiten komen voor fietsers en dat ook de voetgangers niet over het hoofd gezien worden zodat het een evidentie wordt voor jong en oud zich met de fiets, te voet en het openbaar vervoer te verplaatsen.

Jongeren liggen me nauw aan het hart en voor hen wil ik me extra inzetten: nog meer plekken creëren waar zij elkaar kunnen ontmoeten over de cultuurgrenzen heen en zich kunnen ontwikkelen op cultureel, sportief en sociaal vlak. En ook gewoon op hun gemak kunnen zijn wie ze zijn. De stad heeft al heel wat groene longen, laten we deze koesteren en utbreiden zodat iedereen daar zijn plek kan vinden want groen brengt rust, werkt inspirerend en maakt gelukkig!