Aimen Imed Edin Horch

4e plaats voor het Federaal Parlement / Fractieleider en raadslid in Vilvoorde

WIE?
Ik ben Aimen, 23 jaar, geboren in Algerije en getogen in Vilvoorde. Zo jong en al in de politiek? Natuurlijk. Ik vind het belangrijk dat jongeren politiek actief zijn. Ik heb me bij Groen en Jong Groen geëngageerd om werk te maken van een inclusieve samenleving en wederzijds respect voor alle burgers. Ik wil ook de klimaatgeneratie een stem geven in het parlement. Het is onze toekomst die op het spel staat, dus moeten we nu meer klimaatambitie tonen.
WAT?
Geen special effects en geen vuurwerk. In april en mei ga ik op tour door Vlaams Brabant met elke keer een jong lokaal talent die klaar staat om het parlement te veroveren. Altijd met wat humor, anekdotes, debatten en een streepje muziek om de avond af te sluiten! Zie ik je daar?

WAAROM?
Politiek is altijd een beetje rock-’n-roll. Ik wil er wat hiphop in steken. Van noord tot zuid, oost en west. In jongerencafés of donkere zaaltjes. Aimen, 4de plaats Kamer en heel wat jong talent zijn vastberaden om de Wetstraat te verjongen en te vernieuwen. Omdat de Wetstraat minder grijs en meer groen nodig heeft.

Kom af en leer ons beter kennen! Wie zijn we, wat doen we en wat drijft ons. Muziek, humor en inhoud, dat mag je verwachten. Niet tevreden, geld terug, beloofd! (het is een gratis evenement.)

Ingang is FREE!