26 Januari 2023

19.30u -
21.00u

Open Klimaatavond

CC Het Bolwerk , Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde

Donderdagavond 26 januari nodigt Groen Vilvoorde u uit voor onze Klimaatavond. We starten de avond met inspirerende sprekers die het publiek zullen opwarmen en inspireren met hun ervaring met lokaal klimaatbeleid.
Onze ‘speciale gast’ is Brussels parlementslid Lotte Stoops. Zij komt ons toelichten hoe het klimaatbeleid in Brussel wordt uitgebouwd en hoe dit Vilvoorde kan inspireren. Hoever staat het intussen met het Vilvoorde klimaatplan in Vilvoorde? En we sprokkelen ideeën waar we mee aan de slag kunnen.
Ons goede voornemen is om in de loop van 2023 nog een aantal van deze open thema-avonden in te richten: geen groots opgezette infoavonden, maar uitwisselingssessies waarop we je uitnodigen om mee na te denken over de uitdagingen die ons leven in Vilvoorde bepalen.
Je hoeft dus zeker niet actief te zijn (of te worden) bij Groen om te komen meedenken. En we voorzien tijdens de avond ook steeds een moment waarop je alle andere vragen die je wil aankaarten over de actualiteit in onze stad of in je wijk kan stellen.
Tot dan!