11 Mei 2023

19.30u -
21.30u

Open avond ruimtelijk beleid Vilvoorde

Gayo, Kruitfabriek ,

Ik doe mee!
Op donderdagavond 11 mei organiseert Groen Vilvoorde haar tweede open avond. Dit keer hebben we het niet over het klimaat, maar over het ruimtelijk beleid in Vilvoorde. Ga in gesprek met schepen Barbara de Bakker over de bouwprojecten in deze stad. Over waarom wij geen betonstop hebben. Over de open ruimte in Vilvoorde en hoe ze te beschermen. Deze keer geen gastspreker maar een kans om onze schepen op de rooster te leggen over dit cruciale thema. Hoe zal onze stad eruit zien over 10 of 20 jaar?
Ons goede voornemen is om in de loop van 2023 nog een aantal van deze open thema-avonden in te richten: geen groots opgezette infoavonden, maar uitwisselingssessies waarop we je uitnodigen om mee na te denken over de uitdagingen die ons leven in Vilvoorde bepalen.3
Je hoeft dus zeker niet actief te zijn (of te worden) bij Groen om te komen meedenken. En we voorzien tijdens de avond ook steeds een moment waarop je alle andere vragen die je wil aankaarten over de actualiteit in onze stad of in je wijk kan stellen.
Tot dan!
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.